Hele Norges 3D-Print Butikk

Raise3D Hyper Speed White Pla Filament

kr439,20 Eks. mva

Hyper Speed ​​PLA filament er en av de spesialutviklede filamentene fra High-speed filament-linjen for FFF-utskrift. Ved utskrift med høye hastigheter mates filamentet raskt inn i varmeblokken, og polymeren har svært liten tid til å smelte fra fast til smeltet tilstand, noe som kan forårsake dysetilstopping og dårlig bindingskvalitet mellom lagene. Med optimalisert molekylvekt og avstemt flytbarhet kan Raise3D Hyper Speed ​​PLA oppnå raskere smelting i den varme enden og mye raskere avkjøling etter at materialet er ekstrudert. Som et resultat er overflatekvaliteten på deler som skrives ut av Hyper Speed-filamenter jevn og de fleste av de skarpe detaljene beholdes.

På restordre

Beskrivelse

HYPER SPEED PLA FILAMENT
Hyper Speed ​​PLA filament er en av de spesialutviklede filamentene fra High-speed filament-linjen for FFF-utskrift. Ved utskrift med høye hastigheter mates filamentet raskt inn i varmeblokken, og polymeren har svært liten tid til å smelte fra fast til smeltet tilstand, noe som kan forårsake dysetilstopping og dårlig bindingskvalitet mellom lagene. Med optimalisert molekylvekt og avstemt flytbarhet kan Raise3D Hyper Speed ​​PLA oppnå raskere smelting i den varme enden og mye raskere avkjøling etter at materialet er ekstrudert. Som et resultat er overflatekvaliteten på deler som skrives ut av Hyper Speed-filamenter jevn og de fleste av de skarpe detaljene beholdes. Viktigst av alt, takket være optimalisert molekylvekt, viser Hyper Speed ​​PLA utmerket mellomlagsbindingskvalitet og Z-retningsstyrke. Derfor kan Hyper speed PLA brukes til konseptmodeller og figurer, prototyping, etc.

Utskriftsinnstillinger:

  • Dysetemperatur: 200-230 ℃
  • Utskriftshastighet: 50-300 mm/s
  • Byggeplattformtemperatur: 45–60 ℃
  • Laghøyde: 0,1 – 0,2 mm
  • Tørrtemperatur: 40 ℃

Vær oppmerksom på at for at Hyper Speed ​​skal fungere riktig, må Hyper Speed ​​Hot Ends 0,4 mm (kun Pro3-serien), Hyper Speed ​​Auto Calibrator (kun Pro3-serien) og Hyper Speed-filamentene være installert på en Pro3 Series-skriver aktivert med Hyper Hastighetsmodus. Fravær av noen av disse komponentene kan føre til utskriftsfeil.

Tilleggsinformasjon

Vekt1,2 kg
Dimensjoner25 × 25 × 15 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Raise3D Hyper Speed White Pla Filament”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på vårt nyhetsbrev, få 5% på ditt første kjøp

Hold deg oppdatert på nyheter som kommer inn i butikken og motta eksklusive tilbud.

Vi benytter cookies på denne siden.
Mer informasjon

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.