Hele Norges 3D-Print Butikk

Nyhet: Simubone!

Vi har et stort fokus på å kunne tilby et variert innhold av produkter, både til det private og til det offentlige. Derfor er vi veldig glade for å kunne tilby det norske helsevesenet og utdanningsinstitusjoner det nye filamentet fra 3DXTech SIMUBONE® BONE MODELING FILAMENT.

Dette er et nytt og innovativt filament som benytter den nyeste teknologien innen anatomiske benmodelleringsmaterialer. Den er ideell for bruk i både pedagogiske og kliniske omgivelser som erstatning for kadaverbein og for pasientspesifikk preoperativ kirurgisk planlegging. I tillegg er SimuBone® ISO 22196:2011-sertifisert antibakteriell og vår formulering er produsert i et ISO 13485-kompatibelt anlegg.

“ISO-sertifisert antibakteriell: Vi forstår at disse delene sannsynligvis vil bli håndtert av mange mennesker, så vi formulerte polymeren til å være ISO-sertifisert antibakteriell. Vår ISO-sertifiserte formulering bruker et FDA-godkjent antibakterielt tilsetningsstoff i nano-sølv for å oppnå ISO 22196:2011-sertifisering for å eliminere 99,9 % av bakteriene i hele levetiden til den trykte delen. Videre er vår SimuBone®-harpiks produsert i et ISO 13485-kompatibelt anlegg og er ideell for bruk i kliniske helsetjenester og utdanningsmiljøer. Vår formulering er PLA-basert og er derfor ikke-giftig og biologisk nedbrytbar.” -3DXTECH

Se Simubone®-presentasjonen for mer informasjon.

Ta kontakt for tilbud

Du finner den i nettbutikkken HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi benytter cookies på denne siden.
Mer informasjon

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.