Hele Norges 3D-Print Butikk

Nyhet: Simubone!

Vi har et stort fokus på å kunne tilby et variert innhold av produkter, både til det private og til det offentlige. Derfor er vi veldig glade for å kunne tilby det norske helsevesenet og utdanningsinstitusjoner det nye filamentet fra 3DXTech SIMUBONE® BONE MODELING FILAMENT.

Dette er et nytt og innovativt filament som benytter den nyeste teknologien innen anatomiske benmodelleringsmaterialer. Den er ideell for bruk i både pedagogiske og kliniske omgivelser som erstatning for kadaverbein og for pasientspesifikk preoperativ kirurgisk planlegging. I tillegg er SimuBone® ISO 22196:2011-sertifisert antibakteriell og vår formulering er produsert i et ISO 13485-kompatibelt anlegg.

“ISO-sertifisert antibakteriell: Vi forstår at disse delene sannsynligvis vil bli håndtert av mange mennesker, så vi formulerte polymeren til å være ISO-sertifisert antibakteriell. Vår ISO-sertifiserte formulering bruker et FDA-godkjent antibakterielt tilsetningsstoff i nano-sølv for å oppnå ISO 22196:2011-sertifisering for å eliminere 99,9 % av bakteriene i hele levetiden til den trykte delen. Videre er vår SimuBone®-Resin produsert i et ISO 13485-kompatibelt anlegg og er ideell for bruk i kliniske helsetjenester og utdanningsmiljøer. Vår formulering er PLA-basert og er derfor ikke-giftig og biologisk nedbrytbar.” -3DXTECH

Se Simubone®-presentasjonen for mer informasjon.

Ta kontakt for tilbud

Du finner den i nettbutikkken HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på vårt nyhetsbrev, få 5% på ditt første kjøp

Hold deg oppdatert på nyheter som kommer inn i butikken og motta eksklusive tilbud.

Vi benytter cookies på denne siden.
Mer informasjon

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.