Hele Norges 3D-Print Butikk

Resin; Print i detalj.

Dersom du er ute etter å printe i detalj, enten det er privat eller bedrift, så er resin printing noe for deg. Selve prosessen krever litt mer i form av renhold og rutiner, men når dette er mestret så er resultatet verdt det.

Alternativene er også mange, både for hvilken printer å velge; vi selger både printere som er anbefalt tannleger, smykkeindustrien ect, men også mindre og enklere printere for privat brukeren. Se mer HER.

Resin typer er det også mye forskjellig av, fra billige waterwashable (resin som du kun trenger å vaske i vann før herding), til jewelery casting for smykkeindustrien og spesial resin for tannleger som kan brukes i munnen i opptil 30 dager. Se mer HER.

Resin er også veldig enkel å tilpasse, du kan fint blande inn litt fleksibelt eller sterkere resin i din standard resin for å leke litt med styrke og fleksibelhet. Er det en spesiell farge du er ute etter så trenger du heller ikke å sitte på ditt helt egne lager av forskjellige farger, alt du trenger er et CMYK pigmentsett. Disse pigmentene blander du enkelt inn i resinen din etter ønske (de er veldig drøye).

Til etterbehandling av resin så er det et par forhåndsregler som er greie å få med seg; bruk alltid hansker når du tar printet av platen, aller helst nitril hansker iom at løsningen du rengjør printet i løser opp vanlig vinyl hansker. Til rengjøring så er det et par måter å gjøre det på; isopropanyl, vann (kun waterwashable resin) eller resin cleaner. Dette kan gjøres i enten et kar eller i en Wash & Cure stasjon.

Etter vask så må printet herde, dette kan gjøres på 2-4 min i et kurekammer eller i sollys i 20-30 min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi benytter cookies på denne siden.
Mer informasjon

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.